Beste ouders, leden, sympathisanten,
Naar aanleiding van de laatste adviezen van Scouts en Gidsen Vlaanderen zullen de maatregelen verstrengd worden. Dat betekent dat onderstaande melding de vorige overstemt.
Activiteiten:
De activiteiten worden tot ten minste 18 mei geannuleerd. Dit in het belang van onze kinderen, jongeren en uiteraard ouders en (mogelijk kwetsbare)familie- en omgevingsleden. Met deze beslissing trachten we de moeilijke beslissing te vergemakkelijken en respecteren we de kernwaarde van het jeugdwerk om goed zorg te dragen voor elkaar en flexibel en wendbaar te zijn waar nodig.
Groepsweekend:
We hebben dit weekend ook de moeilijke beslissing moeten nemen om het groepsweekend af te gelasten voor dit jaar. Dit ook weer in het belang van de veiligheid van onze leden en leiding.
MAAR afstel is geen uitstel, het is niet omdat we dit Scoutsjaar niet op groepsweekend kunnen, dat we het daarom overslaan. We zijn nu druk bezig om het groepsweekend volgend Scoutsjaar alvast te plannen. Zo zullen we alsnog met z’n allen op weekend kunnen. Hierover krijgen jullie volgend Scoutsjaar met de startdag terug alle informatie zoals gewoonlijk.
Het groepsweekend van dit jaar gaat niet meer door, dit wil ook zeggen dat iedereen die zijn inschrijving reeds betaald heeft, dit in de komende weken zal teruggestort zien op zijn rekening. Geen paniek als het bedrag vandaag nog niet op je rekening zal staan, we zijn er mee bezig!
Zomerkamp:
Naar het zomerseizoen toe is er voorlopig “geen nieuws, goed nieuws” voor de zomerkampen anno 2020. De hoop blijft dat deze pandemie geen schaduw zal werpen over onze komende kampen onder de zon. Tot nader order blijven we dan ook inzetten op voorbereiding van kampen zoals gepland. Houd er rekening mee dat we op ieder moment kunnen beslissen om het niet door te laten gaan als de situatie ons ertoe dwingt. Een waardig alternatief zal in dat geval voorzien worden. De situatie wordt voortdurend gemonitord. Bij nieuwe of veranderde informatie verneemt u dat van ons op deze website en onze facebookbagina.

De situatie wordt voortdurend gemonitord. Bij nieuwe of veranderde informatie verneemt u dat van ons op deze pagina en op de website.

Voor verdere vragen mag u altijd mailen naar scoutspeer@gmail.com of een bericht sturen naar de facebookpagina Scouts & Gidsen Peer.
Gelieve deze informatie zoveel mogelijk te delen met diegenen die er niet meteen toegang tot hebben.
Bedankt voor jullie begrip.
We zullen jullie missen, maar zien jullie hopelijk snel weer.
Een stevig linkerelleboogje, en stay safe!