De individuele steekkaart

Medische fiche en persoonlijke gegevens

Vanaf dit jaar kan de medische fiche en persoonlijke informatie van onze leden via de website van Scouts & Gidsen Vlaanderen worden ingevuld en beheerd.

Voor jullie eigen gemak, maar ook voor dat van onze leiding is het ten zeerste aan te raden om gebruik te maken van deze online dienst.

Hieronder kan je richtlijnen vinden die handig kunnen zijn bij de eerste keer dat je gebruik maakt van deze dienst.

Toch nog iets niet duidelijk? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen via de leiding of het contactformulier.

Voor de online toepassing "Groepsadministratie" van Scouts & Gidsen Vlaanderen (waarvan de individuele steekkaart deel uitmaakt) klik op onderstaande knop.

Groepsadministratie

Let op!

Wij kunnen enkel rekening houden met specifieke wensen en noden indien ze correct ingegeven zijn in de individuele steekaart.

Lukt het om eender welke reden niet om deze in te vullen, neem dan zeker tijdig contact met ons op en dan bezorgen we je een papieren versie of helpen je met het invullen van de online versie.

Aanmelden als gebruiker

Bij de eerste keer dat je naar de online toepassing "Groepsadministratie" surft, moet je een nieuwe gebruiker aanmaken. Klik daarvoor op de link onderaan, zoals aangegeven in de afbeelding hierlangs.

Onthoud goed welk wachtwoord je hier aanmaakt, je zal dit nodig hebben telkens wanneer je iets wil toevoegen of aanpassen.

De gebruikersnaam kan vrij gekozen worden maar je kan later ook steeds inloggen met het lidnummer van je zoon of dochter.

Contactgegevens

Nadat je voor de eerste keer inlogt, zal je eerst in de sectie "Contactgegevens" terechtkomen.

Kijk dit deel zorgvuldig na en vul zo volledig mogelijk aan.

Vergeet zeker niet om je aanpassingen te bewaren door op de grijze knop onderaan te klikken.

Individuele steekkaart

Deel 1

Adres en bereikbaarheid

Ben je soms moeilijk of niet bereikbaar, geef hier dan zeker een alternatieve contactpersoon en telefoonnummer op.

In het eerste grote veld kan je aangeven of je zoon / dochter nog broers of zussen heeft die eveneens lid zijn van Scouts & Gidsen Peer.

In het tweede grote veld kan je belangrijke afspraken vermelden in verband met regelingen bij nieuw samengestelde gezinnen of uitzonderlijke thuis-situaties.

Deel 2

Deelname aan activiteiten

Kan je zoon of dochter niet deelnemen aan bepaalde activiteiten, geef dit hier dan duidelijk op.

Ook indien er speciale aandacht moet geschonken worden aan een aantal zaken tijdens alle of sommige activiteiten, geef dit hier dan in.

Deel 3

Medische informatie

Dit deel vervangt de vroegere papieren medische fiche.

Het spreekt voor zich dat dit een zeer belangrijk deel is en daarom ook zorgvuldig en volledig moet ingevuld worden.

Moet er om medische redenen een bepaald dieet gevolgd worden, vermeld dit dan duidelijk in het derde grote veld.

Let op! Gebruik dit veld enkel indien het om medische redenen gaat.

Vermijden van bepaalde voeding omwille van geloofs- of andere overtuiging kan je aangeven in het volgende deel.

Deel 4

Aanvullende informatie

Geef aan of je zoon / dochter mag gefotografeerd worden tijdens activiteiten en of deze foto's mogen gebruikt worden op de website, Facebook pagina etc.

Speciale wensen omtrent voeding om niet-medische redenen, vegetarisch, halal, enz. kan je in het eerste grote veld vermelden.

Andere aandachtspunten kan je ingeven in het tweede grote veld.

Vergeet zeker niet op de knop "Opslaan en goedkeuren" te klikken wanneer je klaar bent.