Odoo - Sample 1 for three columns

Schijt-je-rijk

Waag nog snel je kans! 
Koop een lotje voor slechts €2 via een van onze leden of leiding, en wie weet win je wel een mooie prijs.
Kom zeker ook eens langs om te kijken of onze koe al gekakt heeft.

Meer info op: Schijt-je-rijk

Odoo - Sample 2 for three columns

Scouts-café

Iedereen welkom in ons Scouts-Café.
Kom proeven van ons aanbod van overheerlijke streekbieren en fairtrade fruitsappen, of kom genieren van een heerlijke hot-dog.

Meer info op: Scouts-café

Odoo - Sample 3 for three columns

Reglement

Benieuwd hoe alles in zijn werk gaat en of alles wel eerlijk verloopt? 
Lees dan zeker ons reglement een keer door!

Meer info op: Reglement

Promofilmpje Scouts en Gidsen Peer

Wat is Scouts en Gidsen Peer? Wie zijn we? Wat doen we?

Ontdek het in volgend promofilmpje

!! Dit jaar kan je bij ons starten vanaf het 1e leerjaar !! 

Odoo - Sample 1 for three columns

Nu de tenten plat liggen en de koe terug op stal staat, is het tijd om ook aan jullie de winnaars van onze Schijt-je-rijk bekend te maken. 
Onze hoofdprijs werd gewonnen door Lars Rutten (669)
De lotjes die hier rond lagen en dus een troostprijs wonnen waren van Gaby Bouwens (138), Marc Van Roy (139), Silke Bach (707), Jack Kesters (688), Jozef Hoogmartens (670), Sidney Desair (111), Lars Cuypers (721) en Kamiel Van Hooydonck (143)
De tweede keer dat onze koe gekakt heeft viel het kakje net op het vakje van Geert Hoogmartens (171)
Een dikke proficiat aan al onze winnaars!

Odoo - Sample 3 for three columns

Odoo image and text block

Scouts-café & Schijt-je-rijk

Waag je kans! 
Koop een lotje voor slechts €2 via een van onze leden of leiding, en wie weet win je wel een mooie prijs. Lotjes zijn vanaf nu beschikbaar!!
Kom zeker ook eens langs om te kijken of onze koe al gekakt heeft.

Iedereen welkom in ons Scouts-Café.
Kom proeven van ons aanbod van overheerlijke streekbieren en lekkere frisdranken.

SCOUTS EN GIDSEN PEER STEUNEN DOOR ONLINE TE SHOPPEN? 

Onze groep staat niet stil.  Sinds kort hebben we een nieuwe, digitale manier om ons te steunen. Steun onze groep door je online aankopen via onderstaande link te doen. Je betaalt er géén euro extra door, maar de webshop stort ons een klein percent van jou aankoopsom.  Het is heel simpel, klik op onderstaande link, kies je favoriete webshop en doe je aankoop. De rest regelen wij!

Doe je aankopen via deze link:  Scouts en Gidsen Peer Trooper

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Scouts en Gidsen Peer in het Kerstdorp

Op zaterdag 16 en zondag 17 december vindt het jaarlijkse Kerstdorp plaats op de markt in Peer. Dit jaar zullen ook de Scouts en Gidsen van Peer hier aanwezig zijn om jullie allerlei lekkers te verkopen.

Meer info vind je hier:  Scouts en Gidsen Peer Kerstdorp

Uitstap Bellewaerde

Op zondag 5 november trokken we met maar liefst 80 leden en leiding naar Bellewaerdepark. Kapoenen, kawelpen, jonggivers, givers en leiding beleefden hier een schitterende dag! 

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Startactiviteit 17 september 2017

Op zondagvoormiddag 17 september openden we onder een stralende zon ons nieuwe werkjaar. Alle bezoekers konden om te beginnen kennis maken met Scouts Peer in een heus Scouts museum. Hier kon je ontdekken wat we doen, wie we zijn, waar we op kamp gaan en nog veel meer. Daarnaast konden de kinderen in een zelfgesjord reuzenrad of kregen ze de kans om een ritje te maken op een echte kabelbaan. Verder speelden we nog enkele Scouts-spelletjes en werd het jaarthema en de leidingsindeling bekend gemaakt. Terwijl de kinderen een geweldige voormiddag beleefden, konden de ouders toekijken met een hapje en een drankje vanuit ons Scouts-café. Kortom, het was een geslaagde voormiddag voor jong en oud.

Foto's vind je op onze Facebookpagina

Kamp Geraardsbergen 2017

"Gespeeld, geleerd, gelachen, gedanst, gezongen, gesjord... Met een lach op ons gezicht denken we terug aan een geweldig kamp in Geraardsbergen." 

Van 26/28 juli tot 4 augustus trokken de kawelpen en jonggivers naar Geraardsbergen voor het jaarlijkse kamp. In het thema 'reis rond de wereld' bezochten ze elke dag een ander land. De activiteiten en maaltijden waren aangepast in dat land. Zo aten we Belgische frietjes, Italiaanse pasta, Amerikaanse BBQ etc. 

De jonggivers kookten hun eigen eten op houtvuur, sjorden tafels en banken, zwommen in het kanaal, gingen op tweedaagse en deden nog zoveel meer.

De kawelpen deden hun belofte bovenop de muur van Geraardsbergen, gingen zwemmen, speelden een bosspel, deden een Eifeltorencompetitie, sliepen in tenten en nog veel meer. 

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Givers op buitenlands kamp in Schotland

Naar driejaarlijkse traditie gingen de givers dit jaar op buitenlands kamp in Schotland. Tijdens een uitwisseling met een plaatselijke Scoutsgroep in Cairneyhill maakten de givers kennis met de Schotse natuur, cultuur en tradities. Ze bezochten de hoofdstad Edinburgh, maakten prachtige wandelingen in de natuur en deden tal van avontuurlijke activiteiten. Kortom, een kamp om nooit meer te vergeten!