De individuele steekkaart

Online toepassing

Broekx Hilde

De leiding is al een hele tijd in de weer om het volgende kamp voor te bereiden en zoals elk jaar wil dat ook nu weer zeggen dat de medische fiche moet nagekeken en aangevuld worden.

Vanaf dit jaar kan de medische fiche en persoonlijke informatie van onze leden via de website van Scouts & Gidsen Vlaanderen worden ingevuld en beheerd.

Voor jullie eigen gemak, maar ook voor dat van onze leiding is het ten zeerste aan te raden om gebruik te maken van deze online dienst.

Wacht dus niet tot het laatste moment, of tot je een papieren exemplaar ontvangt, maar neem nu al eens een kijkje in de online toepassing.

Om het allemaal een beetje duidelijker te maken hebben we een speciale informatiepagina gemaakt waar je stap voor stap richtlijnen kan vinden over het aanmaken van een gebruiker om in te loggen en het invullen van de gegevens.

Klik hier om naar de informatiepagina te gaan

Klik hier om rechtstreeks naar de online toepassing te gaan