Nog meer nieuws

Weldra meer nieuws.....over het kamp.

Scouts en Gidsen Peer

TROOPER....Ken jij het botje al?

TROOPER......Kent ge het?

Dit is digitale manier om onze scoutsgroep te steunen.

Steun onze groep door je online aankopen via onderstaande link te doen. Je bent er geen euro door, maar de webshop stort ons een klein percentje van jouw aankoopsom. Het is heel simpel.

Klik op onderstaande link, kies je favoriete webshop en doe je aankoop.  De rest regelen wij.

In onderstaand filmpje kan je al enkele mooie initiatieven van sparen zien.

Het kan nog makkelijker:

Net besteld bij Collect&Go, maar toeme!-tedju!-crap!, ik ben vergeten via Trooper te gaan. Te laat. Niet uit slechte wil ofzo hé, maar gewoonweg vergeten. Volgende keer. En weer vergeten.

Wel, daarom zijn we bijzonder blij met onze nieuwste collega: Trooperbot : Botje.

Trooper heruitgevonden? Hoe dan?

Eigenlijk is Trooperbot een plugin voor je browser. Download hem nu hier en volg de instructies. Het duurt 2 minuten. Hij installeert dan zijn bureautje boven in je browser.

Hoe installeer ik botje?

Bekijk het onderstaande filmpje en je kan aan de slag.

Succes!

Beste ouders,

Het einde van het jaar komt in zicht maar ook de mooiste periode van een scoutsjaar is dan daar. We gaan op kamp. Joepie de poepie.

De leiding is volop bezig met de voorbereidingen.

Wil jouw kind of kinderen graag mee om de leukste tijd van het jaar te beleven?

Dan kan je ze via deze link inschrijven.

Hopelijk mogen we ook jouw kind verwelkomen op kamp!

Wil jij met jouw vrienden, familie of bedrijf het verlof inzetten met een knaller van formaat? Dan is Tof Zu Verlof de plaats waar je moet zijn!

Dankzij onze speciale formules voor bedrijven kan je onbezorgd de start van het bouwverlof vieren met jouw team.

De line-up voor ons evenement is bekend. Verschillende DJ's en een live band zullen ons voorzien van heerlijke zomerse platen en meezingers om helemaal op los te gaan.

17.00 - 20.30 - DJ JP

20.30 - 22.30 - SILK STALKINGS

22.30 - 24.00 - DJ ACHTERBOUW

24.00 - 02.00 - DJ TONY DE RUYTER

• Als eerste kondigen we jullie met trots onze eigen DJ JP aan. Dit jong geweld uit Grote-Brogel zal ons voorzien van gezellige zomerse beats. We kijken er alvast naar uit om dit lokaal talent aan het werk te zien.
  • Vervolgens zal de live coverband Silk Stalkings ons voorzien van een portie gezellige dansnummers. Deze vierkoppige band speelt voor ons energieke popsongs, rock-classics en hedendaagse dance muziek. Niets dat deze vierkoppige formatie uit de weg gaat!
  • Het dak gaat eraf, het feestje kan beginnen want Joren Leekens komt daarna binnen! Achterbouw zal heel wat schijfjes laten horen, het zal klinken als een plezier in jullie oren!
  • Onze allerlaatste DJ heeft geen aankondiging nodig, deze spreekt uiteraard voor zich. DJ Tony De Ruyter is een bekende op menig fuiven in Peer en omstreken. Hij zal er dan ook voor zorgen dat ons feestje met een knaller wordt afgesloten!

Kortom feest gegarandeerd en de zomer kan alvast niet meer stuk!

Wil je up-to-date blijven, volg ons dan op social media!!!!

Helaas, de fysieke hopperwinkel in Hasselt zal sluiten. Online kan je nog steeds dingen aankopen.